Готувати швидко та легко, та й виходить нарядно та смачно. Куряча печінка з яблуками Беремо курячу печінку 700 гр., два яблука, пару столових ложок борошна. Куряча печінка з яблуками Лук порий, 100 мл. білого сухого вина (у мене домашнє), трохи цукру, сіль, перець та корицю (за смаком). Куряча печінка з яблуками Печінку нарізаєм видаливши всякі плівки. Куряча печінка з яблуками Посолити, поперчити. Куряча печінка з яблуками Присипати борошном. Куряча печінка з яблуками Перемішуємо. Куряча печінка з яблуками І швидко обсмажити на сковорідці розігрітій з олією. Куряча печінка з яблуками Смажимо кілька хвилин на великому вогні до красивої скорінки. Куряча печінка з яблуками Прибираємо печінку з сковорідки, нехай відпочине поки. А в масло, яке там залишилося вливаємо вино. Куряча печінка з яблуками Випаровуємо кілька хвилин. Куряча печінка з яблуками Поки вино втрачає градус в сковорідці нарізаємо яблука. Куряча печінка з яблуками Яблука посипаємо цукром і корицею. Куряча печінка з яблуками І обсмажуємо в тому соусі, що вийшов. Куряча печінка з яблуками З двох сторін на середньому вогні. Куряча печінка з яблуками Дістаємо яблука з сковорідки і обсмажуємо там цибулю до золотистого. Куряча печінка з яблуками Потім все повертаємо назад в сковорідку, хвилини на 2-3, прогрітися і обмінятися смаками Куряча печінка з яблуками Все готово Куряча печінка з яблуками Наливаємо собі під цю справу трохи терияки, ну і винця домашнього. Приємного всім апетиту! Куряча печінка з яблуками